Met kweepeer en pompoen
Een chique diner dan een eendenborstje. Heerlijk! Tamme eend is erg sappig van smaak en makkelijk te verwerken. Iedereen kan het!
De combinatie van eend en fruit is een oude bekende van menig culinair expert: dat nét even dat zuurtje tegen een zoete achtergrond, onderstreept door een mooie ronde, vette omgeving, is gewoon een perfecte smaakbeleving. Echt iets om te proberen!
Eet smakelijk!
Kijk het velletje even na of veertjes die niet helemaal zijn verwijderd en verwijder ze alsnog met een tangetje of pincet. Kruid de pootjes met zout en peper of met onze eigen vleeskruidenmix.
En snij dit stukje parmentier (klik op de link voor advies).
Een lekker bijgerechtje is met groenten en clotted cream gevulde rode paprika (zie foto bovenaan dit recept).
Dit recept is ook een goede suggestie voor uw kerstdiner .
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Dank u wel! Heel fijn om te horen. Laten we het de supermarkten niet te zwaar aanrekenen. Je zult het maar moeten doen - enorme hoeveelheden verkopen, voor de laagst mogelijke prijs. Gelukkig mogen wij consumenten als u bedienen, die de kiloknaller voorbij zijn en zoeken naar topkwaliteit. Voor die mensen gaan wij op zoek; vaak eisen we eerste keus; regelmatig bieden we meer geld voor de kilo. Vlees hoeft niet elke dag, maar als het dan zover is, dan wel goed vlees. Vinden wij.