Vanaf €70,- gratis verzending *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Eggs Benedict

Eggs Benedict

Bereidingswijze

Een Canadese specialtiteit

Eggs Benedict. Wat een feest. Het is een heerlijke combinatie van ei (of gerookte zalm), spek en een broodje. Dat alles overgoten met een zalige fluweelzachte Hollandaisesaus. Uw cardioloog zal er een andere mening over hebben, maar wij vinden dat je niet geleefd hebt als je dit niet hebt geproefd! Het lijkt moeilijk te maken maar eigenlijk krijg je er redelijk snel vaardigheid in. 

Eggs Benedict worden in het originele recept opgebouwd uit een geroosterde Engelse muffin (een luchtig plat broodje, in de verte  vergelijkbaar met een beschuitbol), dunne plakken ham, bacon of spek, een of twee gepocheerde eieren en hollandaisesaus. Later is een variant met gerookte zalm bedacht – ook een zeer geslaagde combinatie. En toen het hek toch al van de dam was, volgde de Egg Benedict met gebakken biefstuk waarbij de Hollandaise vaak wordt vervangen met Béarnaise. Zelfs vegetariërs hebben hun eigen “Eggs Benedict”, de zogeheten Eggs Florentine.

Eggs Benedict is een echt brunchgerecht.  Omdat niet iedereen daar tijd voor heeft, wordt het ook wel bij het ontbijt geserveerd. Beetje zwaar? Ach…

Vegetarisch Dit recept heeft een vegetarische variant. Laat daarvoor de vleeswaren achterwege.

paasbrunch Dit recept is leuk voor uw paasbrunch

Stap voor stap

Eggs Benedict

Maak een paar English muffins zoals in dit recept staat beschreven

Eggs Benedict

aak een mooie fluwelen Hollandaisesaus zoals in dit recept.

Eggs Benedict

Snij de muffin half door en rooster ze zacht aan de opengesneden kant.

Eggs Benedict

Leg de halve muffins op de borden

 

Eggs Benedict
  • Bak het spek uit indien u met spek gaat werken
  • Of leg de ham, het spek of de zalm op het broodje
  Eggs Benedict

  Laat nu het gepocheerde ei erop glijden.

  Eggs Benedict

  Giet een paar lepels Hollandaisesaus over het gepocheerde ei.

  Eggs Benedict

  Maak eventueel een kleine inkeping in de eidooier. Dat levert een kleurrijke presentatie op.

  Omschrijving
  Omschrijving

  Het gemak van onze vleespakketten

  Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.

  Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!

   

  Meer weten over onze pakketten? Klik hier!

  Dit zeggen onze fans
  op kiyoh Kiyoh

  6
  teleurstellende ervaring
  Wij kopen al enkele jaren vlees bij MdV en altijd tevreden over de kwaliteit en de verzending. De laatste keer hebben wij o.a slavinken besteld van 120 gram en zonder enige communicatie andere slavinken ontvangen van 100 gram. Hierover een mail verstuurd en kreeg toen een tegoedbon van € 0,30 die een maand geldig was terwijl ik alleen had gevraagd naar het verschil in besteld en geleverd. Klantenservice is gewoon knudde, de biefstukken zijn oke.
  Reactie bekijken
  Onze reactie

  Geachte heer Schrama. Dank voor uw beoordeling! U heeft ons attent gemaakt op een gewichtsverschil van 20 gram bij 5 slavinken. Wij hebben u onze excuses aangeboden en uitgelegd dat dit artikel inderdaad heel iets minder is gaan wegen omdat we zijn overgestapt op een nieuwe versie van dit product. We maken deze slavinken tegenwoordig helemaal zelf (en dus anders) en kopen ze niet meer kant-en-klaar in. Deze overstap heeft plaatsgevonden tussen de dag dat u heeft besteld en de dag dat we hebben geleverd. De kwaliteit van het artikel is er enorm op vooruit gegaan. U heeft volkomen gelijk - we hadden u moeten waarschuwen dat we u een heel iets lichter artikel zouden afsturen, te meer omdat dit artikel 6 cent per stuk goedkoper is. Dit was erbij in geschoten. Excuses daarvoor! We hebben onmiddellijk het verschil (dertig eurocent) vergoed Omdat u vaker bij ons besteld had hebben we dit verschil in een korting van 30 cent "gegoten". Een terugbetaling op uw rekening van 30 cent kost ons bedrijf ongeveer 1,5 Euro en dat leek ons, aangezien u terugkerende klant bent, een onverantwoorde optie. U heeft contact opgenomen met ons bedrijf via e-mail en heeft ons laten weten dat u niet tevreden was met de geboden uitleg. Ondanks de nogal cynische toon van uw e-mail (want, geloof het niet, ook wij zijn mensen) hebben we u netjes per ommegaande gevraagd aan te geven waar u zich niet in kon vinden. Uw antwoord was dat u hier verder niet over wilde corresponderen. Nu schrijft u deze negatieve recensie. De enige conclusie die wij hieruit kunnen trekken (en dat doen we echt niet vaak) is dat u, door ons niet de kans te geven uw "probleem" op te lossen, blijk geeft van het feit meer genoegen te halen uit het toebrengen van reputatieschade aan ons bedrijf dan aan het oplossen van dit voorval en het onderhouden van een vriendelijke en professionele verstandhouding met uw leverancier. En dat allemaal over dertig cent. Jammer. Jammer ook dat u onze biefstukken "oke" noemt. Dat zijn ze namelijk niet. Ze zijn fantastisch. Al zeggen we het zelf. Vr. groet, Klantenservice.

  - Hazerswoude-Dorp
  2
  Goed koel verpakt
  Avocado burgers waren helemaal dubbel gevouwen en kapot eigenlijk geen normale burger meer om te bakken, dan toch dure aankoop Het zag er zo mooi verpakt uit! Hoop dat ik een antwoord krijg of dit op te lossen is
  Reactie bekijken
  Onze reactie

  Wat slordig van PostNL! We hebben inmiddels e-mailcontact met u en zijn een passende oplossing overeengekomen.

  - Tilburg
  10
  Geweldig
  Het vlees kwam goed gekoeld bij ons aan... En heerlijk, vooral de natriumarm produkten, zijn erg lekker..
  - Borculo
  8
  Kwaliteit is prima .
  Wij zijn tevreden over de producten, maar toch een tweetal kleine puntjes ,de lekkere Ierse worstjes ( diepvries ) waren al iets ontdooit bij aankomst ?, is dit niet goed of maakt dat niets uit ? .En het tweede puntje ,van de bestelde 1000 gram varkens waren er 5 pakjes a 180gram in de doos. Het is maar 100 gram maar toch. Ik hoor altijd mag het iets MEER Zijn ? ( Grapje ) Dit laatste is een min puntje maar toch wel tevreden .
  Reactie bekijken
  Onze reactie

  Dank u wel voor uw uitvoerige uitleg! We hebben u al een mail gestuurd. U heeft gelijk! Volgens ons elektronisch weegsysteem had u inderdaad 60 gram te weinig op de kophaas en 140 gram teveel op de worstjes. Zoals u weet - te veel mag, te weinig niet. Dat is onze regel. Excuses dat dit niet is opgemerkt door onze inpakkers. We hebben u ter compensatie een mooi kortingsbon gestuurd!

  - Woerden
  8
  Prima vlees!
  Vlot en gekoeld geleverd Mooie kwaliteit!
  Reactie bekijken
  Onze reactie

  Heel hartelijk bedankt voor uw recensie. Zegt het voort!:))

  - Benneveld
  8
  .
  .
  Reactie bekijken
  Onze reactie

  Dank voor uw hoge waardering! We zijn het met uw beide punten eens!:)

  - Rijssen
  10
  Uitstekende kwaliteit.
  Makkelijk te bestellen, snel bezorgd. Kwaliteit vlees, erg tevreden.
  Reactie bekijken
  Onze reactie

  Nou, en als u dat bent, dan zij wij het des te meer! Heel hartelijk dank! Weer een tien!

  - Budel
  10
  Super
  Keurig grleverd goed vlees gaan we nog een keer doen
  Reactie bekijken
  Onze reactie

  Weer een tien! Dank u wel! We zitten voor u klaar!

  - Westerbork
  9.2
  2924 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10