Fettuccine met boter en salie
Een heel geraffineerd receptje uit de Italiaanse keuken. Simpeler kan het haast niet. En de smaak is gewoonweg adembenemend verfijnd.
Voorbereiding:
Bereiding:
Serveertip:
Serveer met de geraspte kaas.
Wijntip:
Wit, droog, koud, Italiaans. Het ligt een beetje aan uw eigen voorkeur. Dit gerecht verdraagt geen overheersende wijn, dus een wat lichtere, zoals een Falanghina, een Greco di Tufo, een Orvieto zou kunnen. Een “betere” Frascati ook. Enfin, zeker geen hout, en niet teveel fruit.
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.