Zelfgemaakt
Nu eens een keer echt? Niet uit de winkel maar gewoon zelf gemaakt? Tuurlijk kan dat! In Vlaanderen maakt bijna elke slager zijn filet Américain zelf, van heerlijke biefstuk, mayonaise en wat kruiden. Voor op een broodje “Cannibale”. Nou? Dan kunt u dat toch ook?
Zelf Américain draaien is supersimpel, met een hakmolen of keukenmachine. De ingrediënten zijn ook al zo alledaags als maar kan.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.