Recept met een ster
De eendenborst:
De garnituur:
De saus:
De opmaak:
Tip:
Het oogt misschien wat minder mooi om veel saus op het bord te doen, maar dat neemt niet weg dat uw tafelgenoten deze saus wel ontzettend lekker zullen vinden. Zorg daarom voor een kannetje saus op tafel.
Wijntip:
Als wijn raden wij u een rondborstige, edele wijn aan. Uit de Bourgogne zou dat een Aloxe-Corton kunnen zijn. Uit de Bordeaux een Graves of Saint-Emilion. Ook een goeie Crozes-Hermitage uit de Rhônevallei kan prima.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.