Garnituur:
Bereiding van de filetlapjes:
De kant-en-klare filetlapjes en de pampasteaks zijn al gekruid. Als u start met een hele varkensfilet, dan kunt u nu de plakken kruiden met onze kruidenmix of met zout & peper.
Ondertussen de saus voor de Broccoli:
Serveren:
Maak de borden op met het vlees en de groenten. Drappeer de saus over de broccoliroosjes of maak een spiegeltje van de saus en leg het vlees daar bovenop. Klaar!
Wijntip:
Een fruitige witte wijn of een rosé. IJskoud.
Wilt u eens een lekkere barbecuesaus zelf maken? Kijk dan naar onze recepten voor barbecuesauzen:
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.