Nét geen BBQ-weer…
Flap Steak. Bavette in het Frans. Vanglap in het Nederlands. Steeds bekender aan het worden. Heerlijke grove structuur. De smaak? Weergaloos. Enige uitdaging is eigenlijk dat bij de flap steak wat moeilijker te bepalen is wanneer het gaar is. Het blijft lang aanvoelen alsof het nog een tijdje moet garen en dan opeens blijkt het doorgeslagen.De Finger test (zie link) is dus een moeilijk toe te passen methode. Beter een kernthermometer gebruiken.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Dank u wel voor deze TOPSCORE!