Lekker ouderwets
Ach ja, garnalencocktail. Natuurlijk! Het ís en blijft een knaller voor de feestdagen en gelegenheden. Je kunt er niet omheen en bijna iedereen vindt het lekker. Onze garnalenvissers van Volendam en Stellendam zijn er trots op. En met recht.
Maak eerst de cocktailsaus volgens het recept dat u hier kunt vinden. Als u die afdekt met huishoudfolie, kan dat zelfs een dagje in de ijskast verdragen.
Een witte wijn met een mooi fleurig houtboeket doet het hier goed bij. In de Bourgogne, meer specifiek in de Côte de Beaune, kan men zoiets tegenkomen in de betere cru’s zoals Chassagne Montrachet, Puligny Montrachet of Meursault. Sommige Chileense witte wijnen (die vaak stukken vriendelijker zijn voor de knip) hebben deze karakteristieken ook.
Dit recept is ook een goede suggestie voor uw kerstdiner.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.