Een sukade die je als biefstuk kunt eten!
Voorbereiding:
Bereiding:
Serveertip:
U zou hier wat beurre maître d’hotel bij kunnen serveren. Als garnituur zijn Franse frietjes erg op hun plaats. Daarbij een frisse groene salade en u heeft een prachtig gerecht.
Wijntip:
Een Beaujolais zou prima kunnen. Een Fleurie bijvoorbeeld. Maar het zou natuurlijk leuker zijn de Amerikanen eer te doen door iets uit te zoeken uit hetzelfde “Terroir”, in ruime zin, van de Black Angus. Een mooie Californische dan maar, iets uit Napa Valley, niet te pretentieus. Helemaal in thema zou een Argentijnse rode “Aberdeen Angus Malbec” zijn. Leuk voor een keer, en zeker niet vies.
Wilt u eens een lekkere barbecuesaus zelf maken? Kijk dan naar onze recepten voor barbecuesauzen:
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.