Kabeljauw is een zeer smakelijke vis. Mooie structuur, lekker vlees, vrij eenvoudig te bereiden. Zeevaarders waren er gek op omdat hij, gedroogd, heel lang houdbaar is. Stokvis, stoccafisso, bakkeljauw, bacalāo, baccalà, wie kent ze niet? Gepocheerde kabeljauw is heerlijk. Ook in de pan en op de barbecue doet ie het prima.
Voorbereiding:
Bereiding:
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.