Recept met een ster
De mierikswortel wordt veel geraspt gegeten in Japan, Oost-Europa en in de Joodse traditie. In Duitsland en Oostenrijk bestaat een verfijnde variant met room, Sahnemeerrettich. U kunt deze ook zelf maken door geraspte mierikswortel te vermengen met wat azijn, eventueel poedersuiker en dunne room. Zie recept. Voor dit voorgerechtje voegen we bovendien nog een lepeltje mayonaise toe. Wel zo smeuïg.
Dit recept is een goede suggestie voor uw kerstdiner.
Iets voor Oudejaar?
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Dank u wel! Heel fijn om te horen. Laten we het de supermarkten niet te zwaar aanrekenen. Je zult het maar moeten doen - enorme hoeveelheden verkopen, voor de laagst mogelijke prijs. Gelukkig mogen wij consumenten als u bedienen, die de kiloknaller voorbij zijn en zoeken naar topkwaliteit. Voor die mensen gaan wij op zoek; vaak eisen we eerste keus; regelmatig bieden we meer geld voor de kilo. Vlees hoeft niet elke dag, maar als het dan zover is, dan wel goed vlees. Vinden wij.