Recept met een ster
Een bijzondere samenstelling van bestanddelen die leiden tot een symfonische smaakapotheose…
Verdeel ondertussen de vis in 6 gelijke porties en verdeel de heilbot en de kabeljauw evenredig over 6 ovenvaste schaaltjes (terrines). Kruid de vis met zout en peper. Maak een mengsel van de kreeftensoep (tenzij u zin heeft ook deze zelf te bereiden kunt u hiervoor een kreeftensoep uit blik voor gebruiken), de room en het bier. Giet dit in gelijke porties over de vis.
Zet de schaaltjes in de oven en stoof de vis ca. 10 minuten tot hij gaar is. Bestrooi nu de schaaltjes met de geraspte kaas en plaats onder de ovengrill, samen met de schijfjes aardappel, die u ook bestrooit met kaas. Gratineer tot een dun korstje ontstaat. Giet de boterrapen af, haal ze even door wat gesmolten boter. Klaar!
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij een ambachtelijke slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd?
Weer een tien! Dank u wel voor uw hoge waardering!