Garnering voor uw ouderwetse slaatje
Zelfgemaakte ham-en-aspergerolletjes! Lekker bij een zomerse lunch en heerlijk als bijgerecht op een oudhollands slaatje .
Voorbereiding:
Aspic zorgt voor bereidingsgemak en extra luister. Het kan ook zonder. Maak de aspic door 6 blaadjes gelatine 10 minuten in koud water te leggen. Breng de bouillon aan de kook, doe er een scheutje sherry bij en haal van het vuur. Knijp de blaadjes gelatine uit en los ze vervolgens één voor één op in de hete bouillon. Laat terugkoelen tot nét boven kamertemperatuur.
Bereiding:
Rol de asperges in een plakje ham, overdwars. Snij de rolletjes in het midden in tweeën. Nu kunt u ze instrijken met aspic. Zo glimt het rolletje straks mooi op de schaal en bovendien droogt het niet uit in de koelkast.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Dank u! Mooi om the "heur'n"!:) Binnenkort staat ie weer online want het seizoen is in aantocht!