Zelf maken is toch altijd leukerZelf Big Mac Buns bakken
Zeg nou zelf: hamburgers zelf maken is natuurlijk pas écht leuk als je ook de broodjes (Big Mac Buns) zelf maakt.
Gezonder
Het is niet alleen leuk werk, het is ook een stuk gezonder. Een hamburgerbroodje zonder E-nummers, zonder al te veel zout en suiker en zonder “broodverbeteraars” van dubieuze origine… De droom van iedere bewuste consument en elke ouder.
Zelf bakken is moeilijk
Is dat nou moeilijk, zo’n broodje bakken? Welnee! Bij deze een leuk recept. .
.
Om en mooi luchtig deeg te verkrijgen beginnen we met een zogeheten voordeeg (ook wel starter of zetsel). Vermeng de ingrediënten goed en zet het mengsel weg op een aangenaam ware plaats (vensterbank bij de radiator bijvoorbeeld). Na een minuut of 20 is het voordeeg klaar. Het moet dan goed aan het bubbelen zijn geslagen.
Ondertussen beginnen we met het deeg zelf:
De naam zou het niet doen vermoeden maar dit recept is vegetarisch
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Hartelijk dank voor deze dikke TIEN!