Recept met een ster
Bereiding:
Tip:
Serveer met een gepofte appel met preiselbeeren of cranberries, wat cantharellen en een paar partjes gekookte selderijknol. Afgarneren met een takje kervel en de saus uit de cocotte.
Wijntip:
Als wijn raden wij u een rondborstige, edele wijn aan. Uit de Bourgogne zou dat een Chambolle-Musigny, of een Aloxe-Corton kunnen zijn. Uit de Bordeaux een mooie Fronsac of Saint-Emilion. Ook een goeie Châteauneuf du Pâpe misstaat hier niet bij.
Dit recept is ook een goede suggestie voor uw kerstdiner.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Hartelijk dank voor deze dikke TIEN!