Recept met een ster
Omdat de punt van de hazenfilet veel dunner is dan de rest van het stuk, is het zaak deze op te vouwen zodat hij gelijk met de rest kan garen en niet te droog wordt. Nog beter is het om dit staartstuk even te larderen (= aan de binnenkant voorzien van een beetje extra vet). Hiervoor gaan we als volgt te werk: snij een dun plakje vet spek, leg het op de staart van de hazenfilet, vouw de staart naar boven en zet vast met een vleespennetje. Nu heeft u mooie, egaal dikke filets.
Dit recept is ook een goede suggestie voor uw kerstdiner.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.