Leuk voor op een slaatje
Zelfgemaakte gevulde tomaten! Lekker bij een zomerse lunch en heerlijk als bijgerecht op een oudhollands slaatje.
Voorbereiding:
Snij de tomaten met een dun mesje om en om diagonaal in tot in het hart om zo 2 helften te krijgen met een kartelrand. Verwijder het vruchtvlees uit de tomaten met een lepeltje. Maak een cocktailsaus met mayonaise, whisky, citroensap, witte peper, een scheut opgeklopte room en wat tomatenketchup voor de kleur. Klik hier voor het recept.
Bereiding:
Leg de garnalen in de tomatenhelften en giet de cocktailsaus er overheen. Garneer af met, bijvoorbeeld, een toefje peterselie.
Dit recept heeft een vegetarische variant. Gebruik dan in plaats van garnalen geraspte oude kaas.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.