In een korstje van broodkruim, peterselie en parmezaan
Heerlijk filet van Ibéricovarken. Ditmaal ingepakt in een fijne korst van brood, lardo, perterselie en parmezaanse kaas.
Kruid het vlees met zout en peper of gebruik onze heerlijke meerdanvlees.nl vleeskruidenmix.
Giet een scheutje olijfolie in een braadslee of ovenvaste schaal. Leg het vlees erop. Pak het vlees vervolgens in met de korst. Braad het vlees ca. 45 minuten op 180 ℃ in de heteluchtoven. De kerntemperatuur dient rond de 60-65 ℃ te zijn.
Dit recept is ook een goede suggestie voor uw kerstdiner.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Heel hartelijk dank!