Grillen op z’n Oosters
Bereiding:
Voeg alle ingrediënten bij elkaar en marineer het vlees daarin, minstens een uur. Haal het vlees minstens 10 minuten voor gebruik uit de koelkast om het op temperatuur te laten komen. Bak het vlees op een grillplaat, een tepanyaki-plaat of op de barbecue. Serveer met haricots verts en yakitori saus. Klaar!
Serveertip:
Voor de begeleidende drank zijn wij geneigd u de kant van de sake op te duwen. Niet iedereen is echter liefhebber van deze specifieke smaak, zeker bij het eten. Als alternatief een goede raad: Neem een biertje of een simpel landwijntje, spendeer geen kapitaal. De combinatie van soja en wijn is het niet echt waard.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Dank u wel! Weer een tien!