Kalfsentrecote. Er zijn twee soorten – blank en rosé. De rosékalveren, eigenlijk jonge runderen, zijn wat ouder en hebben een stevigere smaak. Blank kalfsvlees staat bekend om zijn subtiele, malse structuur en zeer verfijnde smaak. Dit recept is geschreven voor rosé kalfsvlees. Het wat subtielere en zachtere vlees van het blanke kalf kan echter ook prima dienen. U vindt daarom beide soorten in de ingrediëntenlijst.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Dank u wel voor deze TOPSCORE!