Recept met een ster
Schil de sjalotten, braad ze even aan in 50 gr. boter tot ze nog net niet beginnen te kleuren. Voeg zout naar smaak en 2 eetlepels bruine basterdsuiker toe, roer even om en blus af met een flinke scheut rode wijn. Verlaag de warmtebron en laat voorzichtig stoven tot de sjalotten gaar zijn. Voeg af en toe wat water toe om droogstoven te voorkomen.
Maak een mooie aardappelpuree zoals beschreven in dit recept.
Kneed het gehakt en breng het op smaak met zout en peper uit de molen of met onze vleeskruiden. Draai 4 gelijke ballen en plet deze tot een hamburger die iets groter is dan uw garneerring (het vlees krimpt nog een beetje tijdens het braden).
Haal de broccoli uit elkaar in kleine rozetjes en kook deze bijtgaar in zout water. Giet ze af, hak ze in grove stukken en hou deze warm.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Graag gedaan!