Simpel, lekker en ziet er nog leuk uit ook
Kip. Sommigen zweren erbij, anderen vinden het maar niks. Nou, ik zeg u – als u het zó klaar maakt lust iedereen het!
Snij de champignons in dunne plakjes. Een gewone champignon of andere paddenstoel kan ook.
Braad ze aan de andere zijde om en blus ze af met een scheut wijn. Laat ze nu op een laag vuurtje garen. Kerntemperatuur: 65 graden.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
WEER EEN TIEN! HEEL HARTELIJK DANK!