De basis van een miljoen gerechten
Als je geen kippenbouillon in huis hebt ben je verstoken van alles. Je bent een vis op het droge, een kok zonder kop, een verdwaalde reiziger in de woestijn. Snel aan de slag!
Maak de groenten schoon. Kijk de buikholte van de kip na. Er zijn poeliers die plastic zakjes met ingewanden achterlaten tot ieders vertier. Snij de groenten in grove stukken. Doe 3 liter water in een faitout en breng aan de kook. Voeg de groenten en kruiden toe. Laat op een zacht vuur pruttelen. Doe na een kwartier de kip erbij , in haar geheel.
Zeef de bouillon door een (punt)zeef. Nu heb je een perfect gegaarde kip voor bijvoorbeeld een kipkroket of een pasteitje en een echte kippenbouillon. Klaar!
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Hartelijk dank voor deze dikke TIEN!