Lekker bij gegrild vlees
Heerlijke garnituur bij tal van prachtige gerechten, en doodsimpel te maken!
Bereiding:
Schil de knolselderij en snijd deze in blokken van ongeveer 2-3 cm. Kook deze gaar in runderbouillon of water en giet ze af. Pureer ze met een staafmixer. Met een houten lepel door een zeef drukken kan ook. Voeg wat room toe om de puree iets smeuïger te krijgen, indien nodig. Voeg wat boter toe en breng op smaak met zout. Mocht u peper willen gebruiken, nodig is het niet, gebruik dan witte peper, anders ziet u de zwarte puntjes terug in de puree. Mocht u de puree iets steviger willen, vermeng hem dan met aardappelpuree (zie recept). Klaar!
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.