Recept met een ster
Kwartels vullen
Om de kwartels makkelijk eetbaar te maken is het verstandig ze voor het vullen te ontdoen van het karkas. De botjes van het karkas zijn erg klein en “er omheen eten” wordt voor uw tafelgasten een gepriegel van jewelste. Beter dus even de tijd vooraf nemen om hun dit te besparen
Voorbereiding: Het uitbenen van de kwartels.
Het vergt enige vaardigheid, maar het lijkt moeilijker dan het is. We doen het u stap voor stap voor op deze pagina.
Kook de de blokjes knolselderij in heel iets water beetgaar. Gooi de blokjes in een bak ijskoud water en giet ze af. Kook de linzen beetgaar en laat deze ook afkoelen. Voor het serveren de blokjes even in wat boter opwarmen en op smaak brengen met zout. In een pannetje met wat olie de snippers bleekselderij glazig laten worden. De linzen toevoegen en langzaam warm laten worden en op smaak brengen met peper en zout.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.