Weer eens wat anders dan appelmoes
Bereiding:
Schil de kweeperen, verwijder alle harde delen en snij ze in blokjes of partjes. Zet ze op met de suiker en een klein bodempje water. Laat stoven op een laag pitje tot de kweepeer gaar is. Pureer met een staafmixer. Klaar!
Kweeperenmoes kan zowel koud als warm gegeten worden. Als u de moes fijner van structuur wilt hebben, kunt u hem door een zeef wrijven met een houten lepel.
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Hartelijk dank voor deze dikke TIEN!