Heerlijk in het barbecueseizoen, maar ook niet te versmaden op andere tijdstippen!
Schil de aardappelen. Snij de kool in fijne reepjes. Blancheer de kool door deze in kokend water te gooien en 5 minuten te koken. Hierna vliegensvlug afgieten en de kool in een bak met ijskoud water storten. Zo blijft de groente mooi op kleur. Laat nu zorgvuldig uitlekken in een vergiet. Indien u gekozen heeft voor ongekruide koteletjes, kruid deze dan naar smaak met zout en peper. Wrijf ze vervolgens in met wat knoflook.
Kook de aardappelen beetgaar. Wrijf ondertussen de koteletjes in met een paar druppels olijfolie en braad ze op een hete barbecue of grillplaat tot ze mooi gekleurd zijn aan de buitenkant en rosé binnenin (ongeveer 3 minuten per zijde). Tegelijkertijd wokt u de de kool met wat olijfolie en wat gesnipperde knoflook. Let op! Laat niet aanbranden! Vooral de knoflook krijgt daardoor een bittere smaak. Breng op smaak met zout. Klaar!
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Dank u wel voor deze TOPSCORE!