Een lekker ouderwets recept
Lamsvlees. Vooral in de lente erg populair. In Australië en Nieuw-Zeeland is het lente wanneer het bij ons herfst is, dus dat is dan weer mooi meegenomen. Lamsvlees is erg mild van smaak. Sommigen beweren dat het erg sterk smaakt maar dat valt reuze mee. Het heeft een lekkere, boterachtige smaak over zich. Een hele schouder van een lam is een echt festijn. In de oven gebraden of langzaam gegaard op uw Weber® of in uw Green Egg® – kostelijk!
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.