Veel lekkerder dan uit een potje
Ingeweckte of geconserveerde augurken kennen we allemaal. Een aparte, hele lekkere soort zijn toch wel deze: Russische malosolnye (oftewel weinig gezouten) augurken. Moeilijk is het niet, wel zijn er verschillende wegen die naar Roma (Moskou?) leiden. Sommigen gieten een 3 liter-weckpot op met kokend water. Anderen gebruiken de snelle methode, zoals hier beschreven.
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Hartelijk dank voor deze dikke TIEN!