Lijkt moeilijker dan het is
Rivierkreeftjes pellen
Rivierkreeft wordt bij ons niet vaak in zijn geheel gebruikt voor consumptie. Meer voor versiering. Alleen de staarten worden wel genuttigd, in cocktails, bisques (hierin worden de karkassen trouwens wel meegekookt), en andere gerechten. Vaak staan ze op de kaart als “écrevisse”. Maar hoe kom je bij die staarten? Zie hier een paar tips.
|
Dit recept is een goede suggestie voor uw kerstdiner.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.