Ook wel Sahnemeerrettich
Sahnemeerrettich is een verfijnde saus op basis van mierikswortel en slagroom die veel wordt gebruikt in de Duitse en Oostenrijkse keukens, bijvoorbeeld als bijgerecht bij Tafelspitz of Schweinehaxe. U kunt hem in Duitsland en Oostenrijk overal in de winkel verkrijgen en ook in Nederland is hij hier en daar te vinden. U kunt hem ook zelf maken: gewoon mierikswortel raspen (zo fijn mogelijk), room toevoegen, zouten op smaak. Klaar!
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.