Makkelijker dan u denkt!
Bereiding:
Maak van de boter en de bloem een blonde roux (sausbasis) door de boter te smelten, de bloem er bij in te zeven en al roerend de massa te garen, mooi glad en zonder klontjes. Vervolgens voegt u, scheut voor scheut, de melk en de bouillon toe en blijft u roeren om een mooie gladde saus te verkrijgen. De saus een minuut of vijf laten garen op laag vuur. Nu een scheut witte wijn erbij, en vervolgens de mosterd. Op smaak brengen met zout. Uw mosterdsaus is klaar.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.