Pasta ai funghi
Simpel en waanzinnig lekker: gewoon een bord heerlijke pasta met een ragfijn uitgebalanceerde saus. In Italiaanse restaurants wordt in plaats van room regelmatig kookroom gebruikt, een room van mindere kwaliteit, en soms zelfs bechamel. Dat kan allemaal, maar room is natuurlijk lekkerder.
Kook ondertussen de pasta in ruim, gezouten water. Stort de pasta over in een vergiet wanneer deze al dente is, beetgaar. Hou wat acqua della pasta apart (kookwater) om de pasta eventueel aan te lengen als de saus te droog uitvalt.
Vermeng de pasta met de saus en serveer. Mocht u er een liefhebber van zijn kunt u wat Parmezaanse kaas of Grana Padano over het gerecht raspen. Klaar!
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Dank u! Mooi om the "heur'n"!:) Binnenkort staat ie weer online want het seizoen is in aantocht!