Voorbereiding:
Bereiding van het vlees:
Ondertussen de gevulde aardappels en de peulen:
Serveertip:
Maak de borden op met het vlees. Drapeer de saus over het vlees. Aardappel erbij, wat peultjes, klaar! Vergeet niet de jus op tafel te zetten. Dit vlees is heerlijk met wat extra jus.
Wijntip:
Een lichte rode wijn. Wij kiezen voor een Bardolino uit Trentino.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.