Lekker bij de borrel of bij een slaatje
Zelfgemaakte pumpernickel! Lekker bij een zomerse lunch en heerlijk als bijgerecht op een oudhollands slaatje . U kunt pumpernickel ook kant-en-klaar kopen. Zelf maken is natuurlijk wel leuker.
Bereiding:
Klop de boter met de kaas in een blender zo luchtig mogelijk op. Smeer een dikke laag kaasmengsel op een plak roggebrood. Leg er een tweede plak bovenop. Herhaal het proces. Zet het broodje weg in de koelkast een laat een paar uur opstijven. Snij nu met een scherp, warm mes het broodje 1 keer overlangs en 3 keer overdwars door om 8 gelijke stukken te krijgen.
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.