Crépinette of varkensnet wordt in de betere keukens vaak toegepast om rulle producten bij elkaar te houden tijdens het bakken. gehakt dat in een crépinette wordt gewikkedl wordt inde Franse gastronomie aan tafel ook meestal met die naam aangeduid: Crépinettes.
Voorbereiding:
Bereiding:
Serveertip:
Lekker met pastinaak, knolselderij en peen.
Wijntip:
Een mooie Touraine. Domaine de l’Aumonier, bijvoorbeeld.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.