Ravioli ricotta e spinaci
Toch wel een van de basisrecepten uit de keuken van het Italiaanse schiereiland.
Maak sugo (basistomatensaus) volgens dit recept (klik hier) Kook de spinazie in aanhangend vocht tot deze helemaal gaar is. Laat goed uitlekken en afkoelen. Hak zo fijn mogelijk (bijvoorbeeld in een keukenmachine of met een mezza luna). Maak een mengsel van de spinazie, de geraspte kaas en de ricotta. Breng op smaak met zout en peper, eventueel met wat nootmuskaat.
Maak een mooi pastadeeg zoals aangegeven in ons recept (klik kier). Volg de instructies voor ravioli (vanaf stap 3).
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.