Mals vlees voor een heerlijke steak
Ribeye, hoe maak je die klaar in de pan?
Verschillende wegen leiden naar Rome. Dit recept is voor rib-eye als een heel stuk dat u zelf trancheert wanneer het gebraden is.
Kamertemperatuur
Zorg er altijd voor dat uw vlees op kamertemperatuur is voordat u gaat bakken. Hoe kouder het vlees in de kern, hoe moeilijker het is om het egaal te garen.
Kernthermometer
Altijd handig! Zo krijgt u uw vlees precies zoals u het hebben wilt. Voor een rib-eye moet u rekenen op een kerntemperatuur van rond de 50-55℃.
Zet uw kruiden klaar. Wij raden onze meerdanvlees.nl kruidenmix aan, maar zout en peper zijn ook heerlijk. Uw eigen kruidensamenstelling of dry rub kan natuurlijk net zo goed.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.