Een ingezonden recept van bbqnoeiert.nl
1. vlinder de 2 skirt steaks
2. maak in een schaaltje een mix van mayonaise, spinazie à la crème, bieslook, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
3. bestrooi de binnenkant van de skirt steaks met zout en peper
4. voeg de mix uit het schaaltje toe
5. rol de skirt steaks op als een rollade en knoop deze dicht met slagerstouw
6. doe ze skirt steak op de BBQ (in een gietijzeren pan op een bedje van ui en zongedroogde tomaten) op 110 graden tot deze een kerntemperatuur heeft van 55 graden (medium rare)
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.