Lekker Duits
In Noord-Duitsland heet het Rote Grütze. In Scandivië rødgrød (of iets dergelijks) Het is een nagerecht van allerlei rode vruchten met suiker, vruchtensap en bindmiddel. In Scandinavië eet men het veel met melk of dunne room, in Duitsland meer met vanillesaus. Echt lekker!
Dit recept is ook een goede suggestie voor uw kerstdiner .
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.