Recept uit de traditionele Italiaanse keuken
Bereiding:
Wijntip:
Dit recept draait vooral om de lever. Deze heeft een duidelijke tendens naar het zoet-bittere. De salie geeft aan het geheel een aromatische boost die in principe in één lijn ligt. Aangezien dit gerecht niet erg vet is, kunnen we kiezen voor een witte wijn met een mooie structuur, zowel wat zachtheid en alcoholgehalte betreft, als wat de sterkte en de duur van de neus aangaat. Een mooie witte Pomino uit Toscane, op fust gerijpt, zou prima passen. Een goede, eerlijke, houtgerijpte Chardonnay uit de nieuwe wereld ook.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.