Kijk, en zo maak je van iets heel ouderwets iets heel leuks!
Voorbereiding:
Als u een voorgegaard lapje bij ons koopt, bent u zo klaar. Gaat u liever voor eigen inbreng, snij dan 2 sukadelapjes af en gaar ze zoals u gebruikelijk doet. Laat ze afkoelen. En nu aan de slag met de salade!
Bereiding:
Was de sla en scheur wat bladeren op elk bord. Snij de koude sukadelap in flinterdunne reepjes. Dresseer de kruiden op het bord zoals in de afbeelding. Klaar!
Serveertip:
Kan als maaltijdsalade, kan ook als voorgerecht. Garneer af met een plakje appel. Serveer met de mierikswortelsaus.
Wijntip:
Een witte met een mooie zuurgraad, droog maar afgerond: Een witte Elzasser. Sylvaner of Chasselas.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.