Een zoetje, een zuurtje, en hoog op smaak. Ik hoor het Julius Jaspers zeggen…en inderdaad, dit gerechtje heeft het allemaal.
Spoel de gedroogde sojabonen af en doe deze en een ruime kom. Voeg hier ministens tweemaal het volume aan water aan toe. Laat de bonen minstens 8 uur weken. Giet het vocht af, spoel de bonen af onder de kraan en zet ze op in zout water, zodanig dat ze helemaal onder water staan. Breng ze aan de kook. Blijf in de buurt van uw kookplaat want sojabonen koken snel over.
Kook de bonen in MINIMAAL 50 minuten gaar en laat ze in het water afkoelen.
Maak een mooie gemengde sla van alleen groene bladslasoorten waarin rucola de hoofdrol speelt.
Snij de appels in dunne partjes en besprenkel deze onmiddellijk met citroensap om verkleuren te voorkomen. Hou ze apart.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Dank u! Mooi om the "heur'n"!:) Binnenkort staat ie weer online want het seizoen is in aantocht!