Lekker fris en niet moeilijk
Voorbereiding:
Maak de groenten grondig schoon. Snij de groenten deels Parisien, (in blokjes), deels julienne (in reepjes), voor het oog. Controleer de vis op graatjes. Kruid de vis en dep de filets in wat bloem zodat ze mooi droog aanvoelen.
Bereiding:
Wok de groenten tot ze beetgaar zijn. Breng op smaak met zout en peper. Bak de visfilets aan weerszijden in hete olijfolie. Haal de filets voorzichtig uit de koekenpan en serveer met de wokgroenten. Garneer af met wat verse gesneden koriander.
Serveertip:
Serveer met een gekookte aardappel.
Wijntip:
Een koude witte met wat bloemen. Een Touraine bijvoorbeeld, uit de Loirevallei.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Graag gedaan!