Typisch Duits en Midden-Europees gerecht
Heerlijk, zo’n hele bovenpoot van een varken. Sommigen kunnen een hele op. Wij zetten voorlopig in op 1 per 2 personen. Zie hier een recept.
Voorbereiding 1:
Smeer het vlees in met onze meerdanvlees.nl-vleeskruidenmix
Met de ui, het zout, de laurier, de peper, het piment, de jeneverbessen en het bouquet in ruim water opzetten
Voorbereiding 2:
Bereiding:
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.