met Pecorino en zwarte peper
Spaghetti cacio e pepe is een van de meest traditionele pastagerechten. Het is supersimpel om te maken. Des te wonderbaarlijker is het, dat het zó goddelijk smaakt.
Dit recept is de vereenvoudigde variant. In de traditionele versie wordt de pasta afgegoten, overgedaan in een sautoir, pollepel kookvocht (aqua della pasta) erbij, 90% reduceren, dan de kaas erbij en al roerende de saus binden met het aanhangende vocht en het zetmeel van de pasta. Afmaken met zwarte peper. Aangezien bij deze variant de kans erg groot is dat de kaas gaat coaguleren, is dit alleen aan te raden aan experts!
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Graag gedaan!