Spaghetti sugo rughetta e pecorino
Pasta met goeie tomatensaus is natuurlijk altijd heerlijk. Maar toch wil je soms iets anders. Dit is een ‘ondeugende’ variant die vooral bij diegenen onder ons die graag hun lijn en conditie in de gaten houden goed zal aankomen (pun not intended).
Maak eerst ruim van tevoren goede sugo. Volg het recept (klik hier).
Kook de pasta in ruim kokend gezouten water. Giet af wanneer de pasta “al dente” is en laat goed uitlekken. Voeg de rucola toe. Rasp de pecorino Romano er overheen. Snij de snoeptomaatjes op en leg ze op de pasta. Maak af met een scheut olijfolie. Klaar!
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Heel hartelijk dank!