Weer eens wat anders! Spätzle is een populaire pastasoort uit Schwaben. Hier een soort fusionreceptje daarmee.
Koop of maak de Spätzle. Kook ze in zout water. Zet ondertussen de olie op een zacht vuurtje en stoof hierin de in vieren gesneden (overlangs) snoeptomaatjes. Druk ze met de bolle kant van een lepel een beetje uit zodat de sappen zich goed met de olie vermengen. Voeg ongeveer 2 minuten voordat de Spätzle gaar zijn de lamsoren en de garnalen toe.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Graag gedaan!