Hoezo, lontong kan alleen bij Aziatisch?
Lontong is samengeperste, meestal gekneusde rijst, die eerst wordt gekookt, daarna wordt verpakt (traditioneel in bananenblad), dan wordt gestoomd en vervolgens in blokjes of kleine taartjes wordt gesneden en wordt geserveerd ter vervanging van “gewone” rijst. Meestal zien we het in de toko of in een Indonesische restaurant. En dat is jammer. er is zoveel meer te doen met lontong. Zie bijvoorbeeld dit recept.
Voorbereiding:
Bereiding:
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.