Zelf maken is nou eenmaal leuk
Sriracha (Thai: ศรีราชา) komt waarschijnlijk oorspronkelijk uit de Thaise kuststad Si Racha. Naar men zegt is de saus bedacht om te serveren bij vis. Er zijn inmiddels veel verschillende recepten in omloop. Ook de scherpte en de grofheid van de saus kunnen sterk verschillen. Sriracha wint de laatste tijd steeds meer terrein in Aziatische landen, Europa en de Verenigde Staten.
Zelf maken? Natuurlijk! Let op, daar gaan we:
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Heel hartelijk dank!